AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Friday, July 16

MANTRA!!


gambar kt atas ni adalah tonggak utama filem MANTERA...
mmg seram sgt cerita ni..agak real dan amat menakutkan!
warning sebelum cerita ni "PERHATIAN KEPADA ORANG YG ADA SAKIT JANTUNG DAN IBU2 MENGANDUNG ANDA DILARANG MENONTON FILEM INI"
so,kepada penghidap sakit jantung jangan tengok tau....begitu juga buat para MAK BUYONG sekalian,,hehe
hari ni first time dalam hidup aku,aku tgok movie sorang2...mmg syoklah kan..muahaha..dikelilingi pasangan2 muda berdua bersuka ria..hihi
aku punye suara je aku rase kedengaran kt panggung tadi..hahaha..berapa kali "omak kau" yg terkeluar....hahaha..terkejut der...huhu
tapi x syok plak kan bile teringat kawan2 kt E3-4 tu...aku sorang je yg tengok..hehe..
xpe2..nnt kite tgok ye kawan2....hihi...
erm..aku xtau nk buat ape sbananye ni....smbil tggu si fatin hazirah tu sampai..aku lepak la dulu kt cc ni...sambil dengar budak2 menyumbangkan suara mereka yg agak sumbang kt karaoke sebelah ni....huhu...aku xkaraoke plak ke?
hehehe..x yah cakap..awal2 lagi lepas makan tadi...wawawa...
ok lah...nk ckp pe pun xtau dah..ape2 pun MANTRA sangat seronok..=)
so,u all kene cepat2 g tgok tau!=)
ok dear all.....
can cin cau dlu lah ye.....
tata titi tutu
||hidup couple trouble,hidup single simple||

0 notis:

Post a Comment