AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Wednesday, July 14

PEJUANGAN YANG BELUM SELESAI..


hoohoo.....pejam celik pejam celik da nk
midterm....pejam celik pejam celik aku da nk mngakhiri sessi foundation aku kt cfs ni...ermm...sem depan da final sem..aduh..risau2x!!
cmne la gaknye mase degree nnt ek??boleh ke aku??huhu....beso harapan ibu and ayah....:'(
klu x aku yg mngharumkan name diorg sape lagi kan?..
pastinya aku kne struggle jugak utk cepat habiskan foundation ni...x sabar plak nk jadi student UIA gombak..hihi...=)..erm...nk merepek pe pun aku da x tau....sebabnye aku tgh x sedap badan ni...tibe2 je meremang bulu roma ni....x tau knpa...td bising2 je ustaz datang nk ubatkan kakak yg sakit tu...adess...tibe2 plak ase x sedap bdn...huh??knp?...ceehh...azma...mcm berani rupenye?
hahaha...penakut jugak!tu la lemah semangat!
aishhh..jgn dok pk2 sgt..esok exam!!
esok exam??yela.......SOSIOLOGY..!!!
waa...gerun2!!...
ha,,berbalik pade tajuk post aku ni...bukan perjuangan aku je belum selesai..
tapi skuad HOBIN JANG HOBIN pun belum selesai perjuangan mereka dalam LIGA MALAYSIA...lepas dah menang PIALA MALAYSIA and PIALA FA...x boleh la berhenti dr berjuang kan?so..buat SKUAD HOBIN JANG HOBIN teruskan usaha dan capai lagi KEJAYAAN demi KEJAYAAN k....nak SKUAD pilihan aku ni jadi mcm SPAIN...pilihan WORLD CUP aku musim ni...walaupun sekali kecundang tp berjaya smpai ke PUNCAK JAYA..itu yg aku nk...=)

...bukan aku je..semua org...erm..pastinya kali ni x kan terlepas lagi game2 utk LIGA MALAYSIA...ok lah....aku da x larat ni.....mata da berat...hehe..time ape ek??
huhu..tido der...k all..choww!!
salam~

0 notis:

Post a Comment