AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Wednesday, July 7

SPAIN vs GERMANY


aduh...aku cuak giler ah nk tggu game mlm ni....ape la agaknye yg akn jadi ek?
aish...risau gak aku...hope sgt2 SPAIN blh buktikan kehebatan diorg...dgn adanye VILLA,TORRES,FABREGAS,CASSILAS,XABI,PUYOL and yg lain2 tu....pastinya SPAIN xde mslh utk menang...GERMAN mmg aku akui agak kuat aa..tgok je game GERMAN dgn ARGENTINA hari tu...4 goal GERMAN sumbat..apapeun aku happy sesgt bile SPAIN dpt kalahkan PORTUGAL yg ade pemain POYO si CR tu...plyer yg layak dpt award pelakon terbaik...huhu..sepanjang berlangsungnye WC ni...aku dpt tgok team GERMAN and SPAIN ni...cool je...x mcm ade sesetgh team tu...Belagak je lbey...habuk pun tarak..cap ayam..huhu..sedih gak ar bile WC da nk habis...x sgke gak SPAIN lepas ke separuh akhir....hehe...best sgt...=))...mase WC ni ar time aku dpt mengertkn ukhwah dgn dak2 lain..huhu..klu x sbb WC aku x knl dgn budak2 kaki bola kt UIA ni..huhu..exspecially budak2 BEN..mmg cayalah diorg..hihi..smngat dari BELL and dak2 e34 pun best jugak...huhu...walaupun ade yg kne bgn seawal 4.30 pg utk bukakn pintu dorm..huhu..x snggup tgok kawan tido lua....hihi...k...ape2 pun x sabar nk tggu!!!
2:30am,8 July 2010..

0 notis:

Post a Comment