AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Thursday, July 22

yo2 wassup!!

haha..lame sudah tidak mengupdate blog nih....al maklumlahkan bz sgt dgn exam kan....huhu.....lagipun xde citer gempak yg nk diluah kat cni..hihi..sepanjang x update DIARI PERMATA CINTA ni..hidup aku berjalan dgn lancar...cumenye ase satu peristiwa lah yg wat aku sakit hati kn....BASED ON THE CONSTITUTION....wah!!panas gitu...der,,,,mcm lah aku x reti buat kejer...
ahaks!erm..ape2 jelah kan...layan je lah..klu dah GK tu GK lah jugak..muahaha...ape la yg aku nk bebel ni..karang lebih2 ade plak pihak yg terasa....tp itulah satu2 nye peristiwa yg agak menyempitkan kepale otak aku memikirkan nye....hihi....2,3 hari ni perut aku asyik meragam jelah..ntah knp aku pun xtau...kirenye akula yg bnyk melakukan pelaburan saham mnggu ni....hahaha...ha,,berkenaan dgn exam aku....!aish~mmg x target lah SOCA blh skor 13....sayangnye HISTORY aku 9 jer?! der....ape nk jadi...haha...ni xtau la pe nasib paper COMMUNICATION aku plak...ades!hari ISNIN ni last paper POLITICAL SCIENCE....takut+risau+gerun ni.....weekend ni aku berada di NILAI!!huwaaa....!!weekend yg meNIDURkan aku...wakaka...lagi2 lah tgh OFF dr Solat ni kan..mmg x sedar2 lah dr tidur!
huhu....alamak.....perut ni sakit balik lah...toilet da pggl tu ha...jumpe lagi lah ek..ade HOT STORY nk citer...tp kne TUNGGU......~
Hee...bye2x!

0 notis:

Post a Comment