AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, August 29

::L .I. F. E::

SALAM...
huhu..penatnye badan hari ni..maklumlah 2 hari ni buat ADVENTURE dgn Meen,Wani,Ainul and Mira..mengulangi SEJARAH sprt last sem2 lepas...hihi...destinasi??KLIA la..mane lagi...mengimbau kenangan silam lah kat sane ... mcm movie MY GIRL tu ... hihi ... lawak2 .. "G0ng Chan vs Y00 Rin" ... pastu Mr.F vs Mrs.M ... pastu Mr.H vs Mrs.W pulak ... Mr.Nurdin VS Mrs.Azma x taulah bile pulak kan...hehe...tggu DIA pulang Sabah nntilah pulak .. kui3 .. ermm..mesti korang x faham kan?..mmg x b0leh pun faham sbb ni SECRET..hihi
Setelah bertapak di KLIA selama satu malam,maka pulanglah aku dan kalian ke "sec0nd h0use" aku dan kalian tu..."h0stel"
belum sempat utk merehatkan diri,da kena pulang ke kampung...penat mmg penat tp suka sangat sbb dapat pulang ke tempat aku membesarkan diri selama 5 tahun iaitu di AIR MAWANG,JOHOL...lame betul x balik sane,,bile dapat offer dr kak ngah,terus aku bersetuju...hihi....tp sedihla sbb x dapat lame kt sane...semalam je...s0b3...:'(
erm...ape ag nk cakap pun aku x tau....tp aku suka ar sbb hari ni aku dapat msg ni dr mrs.Secretary HSSS cik humaira kite tu....
"salam,congratulation from Human Sciences!As a winner for ISCAR,Nurulazma Shafiqah is kindly invited to attend closing ceremony,this evening at Mosque Hall.btw,ur participation and cooperation for HS are highly appreciated.syukran!"
x ke suke aku bila dpt msg ni?
hehe..poyos la pulak kan?
hihi..ape2pun rezeki Allah...aku bersyukur....
oklah,,perut aku memulas dan rase sprt dipulas la...nk g "bank" dulu..........!!!!
bye,salam!

0 notis:

Post a Comment