AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Tuesday, January 18

LAGI GILA BOLA!

Jumaat lepas hari paling bersejarah.
g jumpe dgn player bolasepak N9.
HOhohoBIN JANG HOBIN.
huhu.
best giler!

ni antara pemain yg aku dpt take picture ngn diorang.
(processing....)


kotak pertama kanan : zaquan adha
kotak pertama kiri : syafik rahman
kotak bawah kanan : shahurain
kotak bawah kiri : kunalan

Tuesday, January 11

"Mari Kita Cantik, Gembira Dan Bahagia Bersama" PART 2

ini adalah part 2 punye tajuk utk GA cik puan bunga
ini adalah syarat2 penyertaan utk yg no.4 & 5.
yg jadi macam ni sbb kt part 1 lupe nk sertakan syarat2 yg no.4 & 5 ni. hehehe...

so, here is the answer........(processing....)

siapa insan paling cantik di mata saya??

insan yg paling cantik di mata saya adalah BONDA saya..
kenapa saya katekan yg BONDA saya adalah yg paling cantik di mata saya?
1) sbb BONDA yg lahirkan saya..
2) sbb BONDA saya adalah insan pertama yg saya jumpa sejak dr dalam rahim beliau lagi! saya dapat rasa betapa cantiknya BONDA saya.
3) sbb BONDA saya yg jaga saya, susukan saya dan tatang saya hingga saya dah berusia 20 tahun sekarang!
4) sbb BONDA saya adalah FIRST LADY dlm hidup saya..
5) sbb BONDA saya mmg CANTIK! hehe....
6) sbb BONDA cantik natural. lahir dr hati terserlah di raut wajah kecantikan BONDA.


definisi CANTIK pada sy?

bagi saya setiap ciptaan TUHAN adalah yg sgt cantik. CANTIK adalah satu perkara yg sgt subjektif. Ade org nmpk dia ni cantik ade yg kate x. so,pada saya CANTIK nye seseorang tu bergantung kepada keperibadiaan seseorang itu. Memang x dinafikan klu kita make up kite nmpk cantik.. saya setuju.. tp klu x make up x cantik ke? tetap nmpak cantik jugak. cuma x secantik klu kite makeup. hehe..
susah tau nk describe erti CANTIK ni...
org berisi ke kurus ke org makeup ke x make up ke klu HATI MEREKA BAIK....
nescaya kita akan lihat dia adalah seorang yg sgt CANTIK....
cantik bukanlah utk dipandang oleh mata kasar shj....tetapi juga CANTIK pd mata hati...
utk menilai keCANTIKkan seseorang tu... pastinya dinilai dgn mata HATI...

so,Cik pUAN BunGa... terimalah.... hehehe...:)

sekian,wassalam.

"Mari Kita Cantik, Gembira Dan Bahagia Bersama" part 1

walawwee!!
macam lagu pulak tajuk post aku kali ni. huhu
actually
"Mari Kita Cantik, Gembira Dan Bahagia Bersama"
adelah tajuk utk GA yg aku join ni. best kan?
carenye mudah je... jap ea aku paste...
(processing.....)

  1. Anda harus mempunyai tiket dan menaiki train ke Hogwarts (Jadi follower I. Kehkeh.Wajib) Maknanya anda harus mempunyai blog ya.
  2. Copy paste syarat - syarat penyertaan ni.
  3. Buat satu entry yang bertajuk "Mari Kita Cantik, Gembira Dan Bahagia Bersama"
  4. Kemudian dalam entry anda nyatakan siapakah insan yang palingggggg cantik di mata anda. Kalau anda kata dalam entry anda I lah manusia yang paling cantik, terus I bagi semua hadiah tu kat you guys! Haha. Tak takkk. Contohnya anda kata Maya Karin adalah cantik, so nyatakan kenapa dan huraikan bla bla bla.
  5. Kemudian anda nyatakan pula definisi cantik di mata anda. Apa makna cantik pada anda. Kalau cantik tu kena kurus ke, kalau pandai make-up tu kita kata cantik ke hape ke bla bla bla.
  6. Tag 4 orang bloggers yang lain (Sertakan link mereka) dan jangan lupa bagitau kat dirang yang diorang kena tag untuk join GA ni.
  7. Dan yang terakhir sekali, tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini.
Mudah kan kan kan???

TARIKH TUTUP : 31 JANUARI 2011. (bak kate tuan penganjur.. "Tapi kalau I rasa nak tamatkan GA awal ke sebab rasa macam tak sabar nak umumkan pemenang ke hape kan maka ia akan diupdate dari semasa ke semasa. Haha mentang - mentang I yang anjurkan suka - suka nak buat tarikh tutup bila. Kehkeh."

hehehe.. senang,mudah,dan easy... so, aku nk tag dlu la kawan2 aku yg ade kt cni.

(loading.....)


korang join la ek. keh3.