AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Tuesday, January 11

"Mari Kita Cantik, Gembira Dan Bahagia Bersama" part 1

walawwee!!
macam lagu pulak tajuk post aku kali ni. huhu
actually
"Mari Kita Cantik, Gembira Dan Bahagia Bersama"
adelah tajuk utk GA yg aku join ni. best kan?
carenye mudah je... jap ea aku paste...
(processing.....)

  1. Anda harus mempunyai tiket dan menaiki train ke Hogwarts (Jadi follower I. Kehkeh.Wajib) Maknanya anda harus mempunyai blog ya.
  2. Copy paste syarat - syarat penyertaan ni.
  3. Buat satu entry yang bertajuk "Mari Kita Cantik, Gembira Dan Bahagia Bersama"
  4. Kemudian dalam entry anda nyatakan siapakah insan yang palingggggg cantik di mata anda. Kalau anda kata dalam entry anda I lah manusia yang paling cantik, terus I bagi semua hadiah tu kat you guys! Haha. Tak takkk. Contohnya anda kata Maya Karin adalah cantik, so nyatakan kenapa dan huraikan bla bla bla.
  5. Kemudian anda nyatakan pula definisi cantik di mata anda. Apa makna cantik pada anda. Kalau cantik tu kena kurus ke, kalau pandai make-up tu kita kata cantik ke hape ke bla bla bla.
  6. Tag 4 orang bloggers yang lain (Sertakan link mereka) dan jangan lupa bagitau kat dirang yang diorang kena tag untuk join GA ni.
  7. Dan yang terakhir sekali, tinggalkan link entry anda di ruangan komen entry ini.
Mudah kan kan kan???

TARIKH TUTUP : 31 JANUARI 2011. (bak kate tuan penganjur.. "Tapi kalau I rasa nak tamatkan GA awal ke sebab rasa macam tak sabar nak umumkan pemenang ke hape kan maka ia akan diupdate dari semasa ke semasa. Haha mentang - mentang I yang anjurkan suka - suka nak buat tarikh tutup bila. Kehkeh."

hehehe.. senang,mudah,dan easy... so, aku nk tag dlu la kawan2 aku yg ade kt cni.

(loading.....)


korang join la ek. keh3.


0 notis:

Post a Comment