AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, April 10

!! BLOGGER DI ZAMAN SEKOLAH !!




Assalamualaikum.. !!

"Wow !! Best nye segmen ni !!" inilah ayat pertama yg klua dari mulut aku bile bace entry ttg segmen ni. Nak tau segmen ape? Korang klik la kt banner atas tu terus menuju ke link tuan punya segmen MR.VAMPIRE seram aku dengo name die. huhu.
Syarat2 yang aku kena penuhi. Meh , aku ceritain.

Pertama : Amek banner die pastu letak kt entry pastu link kan terus kat segmen ni. Senang kan? tak payah nak pos, nak tampal2 stem bagai.

Kedua : Kena ade blog. Of course aku ade. Kalau x ni menatang hape? huhu

Ketiga : Pena sekolah.. 4 sure penah dari tadika - sek rendah - sek menengah aku redah

Keempat : Sume blogger ley join. Xde had umo. Maksudnye nenek aku pun blh join. Cuma die xde blog je . kih3

Kelima : Die bagi soklan. Ni jawapan aku kepada soklan2 cepumas beliau.

1) nama kelas : 5 Teknologi Agama

2) Kenangan manis : x tercatit. Tapi paling best mase jadi JOHAN pertandingan Syarahan Agama peringkat Daerah. Kebetulan skola aku (SMK DATUK UNDANG ABDUL MANAP) jadi tuan rumah. Mane x manis, 1 sekolah tau. hehe.

3)Kenangan pahit : terlalu sedikit. Tapi paling payau mase aku dituduh jadi barua ustazah. Konon aku ngadu kt ustazah tu pasal kapel2. Bayangkan 1 kelas tu sound aku. Kenangan.. :)

4)Cikgu yang aku x suka?Alamak ! xde la... hehe(Sume aku SAYANG !! Muaahh !!)

5)HAHA ! Gelak dulu. Tipu kalau x penah. huhu. Name die
ZAHIRUDDIN b. SAIDIN. Seorang yang sangat cute and baik. Even die tu kaki pempuan(mase tu la..) hehe. Aku tetap suka die. Kenapa? Klu hati dah suka, mat rempit pun jadi. :)

5)Gambar kenangan. Ade, tp x bnyk.

Taadaa !!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
v
(gambar ni mase majlis tadarus AL-QURAN. Aku yg kt anak panah tu. :p )


(ni adik angkat aku. hehe)

(Pengetua kesayangan aku..Pn. Hajah Aishah bt Hj. Ashaari)


Alhamdulillah ! BERJAYA ! tau berapa lama aku nak siapkan entry ni? 60minit tau x ?! Line cam hape ! Tapi, ape2 pun SEGMEN NI PALING AKU SUKA !!! ('',)


3 notis:

The Lady & Mr Vampire said...

haha... sgmen paling suka?? terharu oo.. hehe..

gempaknya pengetua sis.. hehe.. coolio! wakaka..

zaman sekolah is the best moment kan! hee.. :D

nnti bila2 saya akan post link2 yang join, keep up to date! :D

❤Azma Azhar said...

huhu. haah sbb zaman ni lah yg perlu dihargai sgt2, huhu, yup. die adlh pengetua terbaik sy tau. hehe. tau xpe.. wokeh ! :)

fathiahRAIHANA said...

rindunyaa zman skola dlu :')

Post a Comment