AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, April 10

~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~


Assalamualaikum.. aDoii.. tengah2 blogwalking td, Aku jumpe GA lagi. Agak2 aku mesti orang dahmuak da tengok aku ni dok join GA je kan? huhu.. Ni la cara aku utk support blogger2 yg buat GA and x terniat pun nak menang ke apa.. Cuma kalau kita rajin buat blogwalking, kita rajin join GA ke contest ke kite dapat tambah kenalan. Betul x? So, hari ni aku nak join GA kak Lorna

Korang nak join same x?

Nak ea? Senang je. Korang klik je dekat banner sweet kt atas tu.. Sweet kan kakak tu dgn suami die? Nanti dah ade husband nak wt cmtu gak lah. hihi.

Syarat2 yang dah aku penuhi ialah -:

1) Follow Kak Lorna : [DONE]

2)Buat entry [DONE]

3)Banner [DONE]

4)Banner di sidebar [DONE]

5)Lepas publish nnt sy link kan. :)

6)Tagging Frenz Time !!

Happy blogging !
('',)
LOVE ALL....Muahh !!


8 notis:

Jiwa Lara said...

wah!semangat betol azma nie join GA..sya pun nk gk la..td pun dh join gak..2 pun pas tgok kt entry azma..nie t'tengok lg..nk join ke x??hihi

❤Azma Azhar said...

hahaha. xde ape kan nk buat.. huhu...join la.. jom3. hehe

Jiwa Lara said...

2 la..dlm proses nk join..hihihi..

Flow Cahaya Jannah said...

cam nak join je hehe..
tgh fikir2 idea nih
nk kena wat entri psl blog kak Lorna tu ke?

❤Azma Azhar said...

FCJ : huhu. follow je mcm yg kak Lorna nak. copy pun xpe.. hehe

juanita said...

Hai,

Jom join contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

Izzlorna said...

haiii azma :)
thanks ya joined..
best of luck sis :)
kengkawan azma yg lain, jemputlah join sama ya!:)

Izzlorna said...

Slm Azma :)
Lorna dtg melawat....tgh wat checking....tq..

Post a Comment