AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Thursday, April 7

SEMANGAT PUKUL 3 PAGI !!

Hollaa2 !! hot topik hari ni kt fb aku. Selepas kekecohan page Anti Dr.Romzey hari ni dikejutkan pula dgn kehadiran anti2 page perah santan. Walaupun 1 ketika dulu aku di antaranya. Tapi hari ini aku dah sedar akan ketelanjuran itu. Betul kata mereka yg anti kan page2 ni. X perlulah utk upload pic dan perasan diri tu sweet,cantik,handsome. Kita Hamba Ciptaan Tuhan semua sama cantik dan sempurna. Kenapa perlu nk dipilih2 kan? Apa2pun jom kita terjah dulu jom ! hehe..
Layannn...~



Pencarian Lelaki Sweet dan Awek bertudung ( yg ni die dah jd biskut, jap ade jap xde.)

tapi ade yang ni


x kurang juga dgn yang ni




utk ape ye semua ni?

tengok ni sape dok gelakkan -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dia pun malu jugak. hihi

3.09am --> x ngantuk?
on my way to --------------------------------------------------------->zzzZZZzzz
chow~

1 notis:

nurulfzz said...

haha..setuju!!

Post a Comment