AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, June 12

ALAMAK ! pure KELANTAN ke?


Aduhai.. Sosak nyawo den dapek 1 gambar ni tadi. huhu. Tapi betul2 ke diorang ni budak Kelantan. Entah2 die datang sebab nak menyokong je ke. Mane kite tau kan. X pasal2 sebab gambar ni, KELANTAN dapat name. Aku xnk mengAIBkan orang. So,aku cover la mne2 yang patut. Gambar ni aku tengok da jadi bahan kepada haters2 Kelantan..


Hope berhentilah sebarkan gambar ni.. Sebab aku takut tuduhan yang di berikan kepada rakyat Kelantan sedangkan kita x tahu diorang ni sebenarnya betul pure Kelantan atau pun tidak...Tapi, klu betul die orang Kelantan... err... jawablah... n0 komen. :)

3 notis:

AidaAmer said...
This comment has been removed by the author.
AidaAmer said...

Nape ma ....

❤Azma Azhar said...

pic ni ade trsebar kt fb mlm td. ade yg dok ngutuk2 kelantan ttg pic ni. sdgkan kte x tahu budak ni btul ke asal kelantan atau sje dtg nk tgk bola n sokong kelantan...

Post a Comment