AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, June 12

KELANTAN | TERENGGANU (last version)

Superb !
Akhirnya selesai jugaklah pertarungan merebut PIALA FA 2011 antara TERENGGANU dan KELANTAN. Apapun TAHNIAH diucapkan buat sang penyu yang berjaya mendahului sang kijang dengan jaringan gol 2 berbalas 1. Begitulah adat permainan.. pertaruhannya adalah KALAH dan MENANG.. macam jari jugak.. ada ISI dan KUKU. (macam xde kaitan je?)

Sekarang masa untuk buat review game semalam. Kepada pembaca2 sekalian, apa yang tertulis adalah pandangan peribadi sahaja. X lah pandai sgt. Tapi ape yg boleh2 je lah. :)

1) Game bosan. Sebab warna baju. Sepatutnya KUNING tu. hehe
2) Game slow. Sebab bukan player N9. :)
3) Banyak KAD KUNING. Sebab, N9 x main. Asalkan boleh ada warna kuning tengah padang.
4) Player asyik jatuh je. Kesian tau. Lentung sana lentung sini.
5)Ada pulak penonton buat onar. Adeh,bikin malu.X pasal tambahan masa yang menyebabkan Terengganu dapat jaringkan goal.
6)Suara Ultras chants x dengar. Mungkin sbb terlalu ramai.
7)Keeper KFCM dgn keeper Tranung (lupe name) best ! terbang sane terbang sini.
8).....
9)....
10)....

haish ! ape lagi nk tulis daa??
*blur
xpelah. nk stop dulu. tibe2 kepala ni berdenyut2 macam nk pecah plak! kacau.

papepun thanks to AS-SALAM CEMPAKA, sbb buka live semalam. thanks to abg table sebelah yg same2 bg komen2. thanks jugak kt mamat yg perasan aku sarung sweater pas habis game. haha. (sebab aku pakai bju kelantan.die ingat aku nk cover baju tu la.ceh! aku sejuklah! hoho.)
aku tunggu PIALA MALAYSIA.. akan aku doa N9 akan rampas balik piala tu dari KELANTAN ! :)


0 notis:

Post a Comment