AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, August 14

Ahhhh..... Fantasi aku memang giler........!!!!!


Setiap orang ada impian mereka yang tersendiri bukan ?
Begitu juga dengan aku.
Dan hari ini, aku ingin berkongsi apa yang menjadi fantasi aku sekarang.





Inilah dia yang menjadi fantasi aku di


dengan menggunakan id ini

[GadisNegeriDLuvers]

dan bernamakan kelab ini

[SuriaDCordoba]

Walaupun team aku tu ntah pape je aku letak. Tapi, aku enjoy this game ! :)
Untuk Head-to-Head league aku join 3 private league ini iaitu

Hobin Jang Hobin
Test Fight Tengok
Liga Lu Kalah Lu Mati

Kesimpulannya, aku da kering idea nak update entry ape ! >.<

0 notis:

Post a Comment