AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, August 14

"CONTEST BERSAMA SI MANJA (MR_RIGHT)"



Dengan Rasa Rendah Dirinya, Saya telah pun bersedia untuk meng'JOIN'kan diri dalam "CONTEST BERSAMA SI MANJA(MR_RIGHT)"

anjuran


dan dengan itu juga, saya ingin mempertaruhkan gambar ini..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v




Dan saya ingin menjemput dengan rasminya anda bertiga untuk menyertai Contest ini. Yiehha !

T.A.G



Sekian. Semoga berjaya. ('',)




Align Center



2 notis:

mr_right said...

a'kum..
hehe. comel3.
thanks sebab sudi join yep.
jangan lupe engatkan kat kengkawan yang di-tag tu supaye join jugak ye. hee

pergi ke page mr right untuk tengok n LIKE gambar anda ye..
ajak kengkawan LIKE tau !
kerana pemilihan akan berdasarkan 50% pilihan juri dan 50% pilihan bilangan LIKE.

semoga berjaya !

Hana Foswana said...

hahaha..thankz dear tag Prof hana..eceh!
btw,mr right tu kwn hana n da bnyak kali dia paksa hana join..*tipu!* hehe..
gudluck k dear! :)

Post a Comment