AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Friday, August 12

:: Laptop dan aku ::


Puhh..Fuhh..IShh..HAAisshh.. !!
IShh !!

Hadoii.. berabuk2 dah blog sape neh ??

HakHakHakkkkkkk cUMM mmmm !!

aahhh....

Assalamualaikum...(baru selesa sket nak menaip)

Hai2 hallo Malaysia Brunei !!


setelah sekian lama aku mengkuburkan diri dari dunie belog neh, akhirnya kembali jua semangat dan kerajinan utk mengupdate segala data dan informasi dalam blog yg x berapa nak semenggah ni. huhu.

Bukan malas sebenarnya. cuma masa yang membataskan. tambah2 lagi laptop ni baru je keluar "hospital" selepas menjalani beberapa "pembedahan."

mane x masuk "hospital" nyee.. orang baik2 duduk kat atas katil, die pergi terjun katil. huhu. salah aku jugak yang x sengaja men"terajang" laptop aku sampai jatuh. haha. kesian.

Oleh yang demikian, mulai hari ni. Ana perlu rajinlah mengupdate blog. macam2 nak share nih. nantikan ! :)


0 notis:

Post a Comment