AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Wednesday, September 21

2010 dan 2011 Raya yang berbeza..


2 daripada mereka dah di petik kumbang ('',)



Gadis paling hot, cun, meletup !



Ni kat rumah kakak sulung ibu. Inilah sepupu-sepupu saya !



kat tangga rumah pun jadi. Baru sorang laku ni. hehe



Minah2 posing ni. Lebih2 lagi yang depan sekali. haha !



Anak buah dgn mak buah ! haha


me & my kazen. (kaki kamera nih!)


Ni sume pic tahun lepas. Tahun ni xde. :(

Kemeriahan raya tahun ini tak sama dengan kemeriahan raya tahun lepas.
Tak tahulah kenapa. Mungkin sebab tahun lepas mak teh and family aku balik. So, meriahla sebab mak teh and family cuma balik setahun sekali je. Maklumlah duduk jauh di seberang laut. Hehe.
So, hari ni just nak post kenangan raya tahun lepas. Tahun ni xde gambar pun ! :(

Thanks sebab sudi layanszz ~
('',)


0 notis:

Post a Comment