AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Wednesday, September 7

Giveaway : pencarian BLOGLIST tegar!


Assalamualaikum..

Mood hari ini mood nk join GA dari cik Vida's kita ni.. hehe.

Syarat mudah je.

Follow blog Cik Vida's (di sini)

Lepas tu follow penaja (di sini)

Buat entry yg same dengan cik Vida's.


Tampal banner cik Vida's dan tinggalkan komen di komen box entry seperti yg tertera di atas.

Hah? mudah kan ? so, ape tunggu lagi. JOM SERTAI !

:) 10 yg terawal join cik Vida's akan senaraikan dlm bloglist di sidebar beliau :)


Cik Vida's !!! saya join ! :)


3 notis:

ca_sha La Vida's said...

vida's lawat2...=)
jgn lupe tinggalkan link kat komen...
gudluck dear :)

Shuhaida Subri said...

aii. sy dari blog cik vida ni..
Meh la ziarah blog sy.
http://shuhaidablog.blogspot.com/2011/09/giveaway-pencarian-bloglist-tegar.html

Nani said...

hai.. saya pon dari blog cik vida.
sudi-II lah follow saya balik yer.. ^^
btw, nice blog!

Post a Comment