AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Saturday, January 28

"HI- TEA BERSAMA JUARA IDOLA KECIL 2 ( DAYANA AMERDA )"

Poster Promosi 
Assalamualaikum ! Hari yang sangat memenatkan ! Penat-penat pun masih lagi gagah untuk menyelesaikan bermacam-macam tugasan. Tambah-tambah lagi aku dah dipertanggungjawabkan untuk handle satu majlis yang iaitu majlis " HI-TEA BERSAMA DAYANA AMERDA". Dalam majlis ni juga akan diadakan Majlis Penyerahan Album Dayana kepada Radio Online Syapalikhfm. Radio ini akan menjadi penaja bersama untuk mempromosikan album dan lagu-lagu Dayana.Alhamdulillah rezeki Dayana. Selagi ada orang yakin dan percaya, pihak produksi akan lakukan yang terbaik untuk artis cilik kita ni.

Okey korang. Kalau nak join, jangan malu jangan segan. cari kami pihak produksi di fb "D.Amerda Production" dan krew yang bekerjasama dengan kami pihak Syapalikh FM

0 notis:

Post a Comment