AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Sunday, April 22

Cara Untuk Buat Perempuan Gembira

SEDIKIT SEBANYAK AMBIK DARI SINI. KREDIT TO PEMILIK GAMBAR
Assalamualaikum.
Hai u olzzz.
Ape khabar ??
Cik Azma harap u olzzz sehat-2 je okeyh ?
Bahagia ke tak ??
Cik Azma Alhamdulillah sekarang ni bahagia bangat sehh. ;)

Haaa ni Cik Azma nak habaq mai kat ampa suma, hari ni Cik Azma nak bagi tips la kat ampa suma terutamanya pada kaum Adam. Cara-2 bagaimana ampa nak bagi pasangan ampa GEMBIRA selalu..

Baiklah, pertama sekali, sediakan breakfast utk isteri u olzzz setiap pagi. Adalah lebih baik kalau u olzzz hidangkan di atas katil ! Wah, Kalau Zhi Cik Azma buat macam tu mmg Cik Azma tabik springg la kt dia. Hehe.

Lepaih tu, sentiasa la ucapkan kata-2 cinta pada dia. Terutama cik Bopren atau cik Suami. Apalah sangat kan setakat cakap I LOVE SAYANG tu hari-2.. x luak pun kan ? Mcm Zhi Cik Azma tu lah. hoho. Jgn la dok kata rimas ke ape, sebenarnya sume orang suka bila pasangan dia alwayzz ungkapkan kata-2 tu.. Toksah dok rimas-2 laaa.. Bukan peluk pun. Klu asek nk peluk tu mungkin rimas kot. haha ! (melainkan nak peluk time-2 tertentu - utk pasangan SUAMI  ISTERI SAHAJA ! )

Then, klu si dia merajuk, bagi la bunga ka coklat ka. Mesti cair hati si dia yg sedang merajuk tu. Kalau cik Azma, Cik Azma nak teddy bear kaler PINK ! huhu.

Kalau before ni u guyzz seorang yg brutall, ganass and etc.. cuba dengan Gelpren or Isteri u guyzz, u guyzz jadi seromantik yg boleh ? Maun ? Alaa biar la orang nk kata muka gans tp dalam hati ada taman pun. hati u oll bukan hati org lain. Ada aku kesah ? kau ada ? haha.

Kalau u olzz dekat, xde salahnya klau selalu kuar dating. Kluar la g makan g jalan-2 g tengok wayang.. Macam Cik Azma dgn Zhie.. kami jauh.. sorang utara sorang selatan ! huh !

PASTU, Haa ni utk yg dah sah nikah je ! Tiap-2 malam, selalu lah mendakap pasangan anda.. ( xmau cite lebih-2, Cik Azma belum kahwin lagi, COMING SOON. :p

Yang paling best kan bila pasangan korang SENTIASA ingat hal-2 tentang diri korang walaupun hal-2 yg kecik. Senonoh tak kalau tarikh period u olzz pun die set dalam fon !

Sentiasa lah menjadi pendengar yg setia... Biaq p la dia tengah bebel ka tengah luah kan perasaan ka.. U ollzz yg lelaki ni, DENGAR JE...

Sentiasa menyokong kekasih anda dalam apa jua keadaan sekalipun. Dan alwayzz jadi back up si dia.

dan, Masa awekkss korangg tengah datang bulan, please. BE NICE TO HER. baik-2 dgn die, layan die jangan bg tambah mood die x okey sebab u guyzz kena faham emosi perempuan ni x stabil time tu.

Kalau boleh, lebihkan MASA dengan dia, lebih dari kawan-2 anda.

dan yang paling penting !

JANGAN SAKITI HATI SI DIA...


okey peringatan dan ingatan ini serta pesanan ini CIK AZMA tujukan buat ZHI ZIE cik Azma dan juga buat semua yang membaca,,, SEKIAN. :D

0 notis:

Post a Comment