AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Thursday, April 5

| Kau Aku | X-Gerimis - The Best Song Ever !

                                                        Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.
Hollaa weh !! Ape kabar semua pembaca ?? Rindu x kat i yg dah lama x hapdet blog ni ? ngeh-3. Almaklumlah  bukan senang nak dapat mood menaip ni cik kak n cik abang sume.. Saye ni pun bukan lah blogger tegar, sekadar mengisi masa lapang.. Tapi hari ni, cik Azma nak bawa u all sume untuk dengar satu lagu ni. Bagi cik Azma lagu ni mampu untuk jatuhkan CINTA MUKA BUKU mampu untuk tinggalkan jauh lagu yang popular sekarang. Sebab ?? Sebab lagu ni ada AURA dia yang tersendiri.. First time cik Azma dengar lagu ni.. mak 0ooii ! meremang bulu roma poitt ! haaa..  tp itu pandangan Cik Azma la.. u all yang lain yang dengar cik Azma xtau la apa yang u all rasa kan.. X-Gerimis ni kalau x silap Cik Azma adalah sebuah band orang Asli yang agak popular di kalangan penggemar band seperti ini. Tambahan lagi mereka yang suka live band dan joget lambak. Mereka tinggal di Inas, Johol, Negeri Sembilan. Ni Cik Azma nk promosi la jugak kan kalau ada di antara u all yang minat dengan live band boleh la korang invite kumpulan ni. Rasanya X-Gerimis ni pernah cipta nama menang pertandingan kot. Tapi Cik Azma x berapa sure, nanti Cik Azma akan risik-2 lah okey pasal band ni. So, Cik Azma harap korang rajin2 lah dengar dan hayati lagu ni.. Penyanyi dia Cik Azma kenal dan kalau korang nak kenal sape penyanyi ni, korang rajin2 jugak lah dengar radio online SYAPALIKHFM. Dia adalah salah seorang DJ kat radio tu. Dan untuk pengetahuan semua, masa tengah jari jemari cik Azma ni menari menaip entry ni pun cik Azma sedang layan lagu ni. :)

Okey lah u all, Cik Azma banyak benda nak disiapkan ni. Hope u all sentiasa di bawah lindungan rahmat Allah dan sihat selalu..

Full With Love,

.....Azma...........

0 notis:

Post a Comment