AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Friday, May 25

3:56pm | 25 Mei 2012

Akak mintak maaf ye dik, time akk takde mood pulak kau nak mengendeng-ngedeng kat akk..
Sumpah aku tak perasan die tgh bergayut kt kerusi aku, ingt sandar je sekali aku bangun.

GEDEBUK !  Terhantuk sudah kepala nya ke lantai. Sorry k kt abg budak tu.. ni bukan nursery kau nak bawak adik kau suh aku jaga. =.='

Kadang-kadang aku ni zalim gak. Sebab tu aku x suka moody dan aku suka Senyum.. kalau tak, orang pun aku sanggup bunuh. Sungguh. Ini tak tipu. So. mari senyum =)

sekadar gambar hiasan
cmtulah keadaannya budak kecik tu pegang kt pemegang kerusi aku ingt dia bersandar. rupa-rupanya tengah nak panjat naik atas aku, aku lak g bangun. tergolek budak tu. sape suruh.. jgn kata aku zalim, aku tgh kerja.. kerja aku jaga cc bukan jaga budak kecik datang cc tunggu abg main game. chill :)

0 notis:

Post a Comment