AZMA D'LUVERS. Powered by Blogger.

Dengar-dengarkan...

Friday, November 14

Jodoh Yang Tidak Disangka (Part 1)


Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah3x

Syukur ke hadrat Allah SWT di atas segala yang telah dikurniakan kepada hambaNya yang lemah lagi hina ini ...

Malam tadi 13 November 2014 jam 9.00pm Cik Az telah pun berbincang dengan ibu tentang masa depan Cik Az. Cewaahhh. Haha.

Ketaq lutut bak ang.. nak bagitau kata Cik Az dah jumpa calon dan nak kahwin !

Selesai perbincangan , Cik Az minta ibu untuk minta pandangan adik-beradik Ibu yang dah ada pengalaman kahwin kan anak perempuan. Huhuhu maklumlah Cik Az ni anak sulung perempuan. kikiki. Arwah nenek da takde.. Kalau tak mesti arwah nenek yang bagitahu itu dan ini.. :(

Hari ni pula , Cik Az berbincang dengan ayah . Fuhh ! Ayah Cik Az sempoi jer.. haha. Tengok jelaa yg kt bawah ni kikikiki




Hah , pasti korang tertanya2 kan , sape pulak calon Cik Az kali ni ??

Abg Angkat Cik Az ke ? Kawan Sekolah Cik Az ke  ? Jiran Cik Az ke ? Sekampung ke ? atau macam-macam kemungkinan lagi kan ?

Jawapannya TIDAK !

Dia adalah Hamba Allah yang dikurniakan kepada Cik Az untuk membimbing Cik Az dan memberikan Cik Az kebahagiaan dalam percintaan yang sebenar..

Siapa Dia ?

Jeng-2.......



Here ! Hehehe
Tapi BIARLAH RAHSIA dulu ekk...

Sampai masa nanti Cik Az upload.. InshaAllah , dengan izin Allah kami merancang untuk bernikah pada hari lahir Cik Az yang ke 24 nnt , tpi memandangkan tarikh tu jatuh hari Khamis so we decide untuk buat hari Jummat... Penuh Barakah... :)

Okey . Kalau nk tau bila kenal  , cmne kenal , berapa kenal korang mesti x percaya .

Tapi tunggu episod seterusnya ! :D

Daa....

0 notis:

Post a Comment